Aspire to inspire!

KRONMED 2020

Save the date 19 - 22 November 

KRONMED 2020
  • Facebook
  • Instagram

KronMed Congresul pentru Studenți și Tineri Medici se pregătește pentru a doua ediție, în perioada 19-22 Noiembrie 2020. Multe s-au schimbat de la prima ediție KronMed însă un element a rămas același, misiunea noastră de a face din cele 4 zile de congres o experiență de neuitat.

 

Ediția din acest an se va desfășura online, din grijă față de participanții și speakeri noștri! Conceptul KronMed are drept fundament dorința de a prezenta studenților mediciniști noutățile domeniului medical, perspectivele de dezvoltare ale industriei și oportunitățile care există în domeniul medical. Programul nostru încorporează într-un mod echilibrat un număr semnificativ de conferințe și workshop-uri, cărora se alătură keynote-uri, sesiunile de prezentări științifice și, nu în ultimul rând, competiția de postere. Astfel, suntem convinși că o să găsești ceva pe gustul tău.

Indiferent de programul de studii pe care îl urmezi: medicină generală, medicină dentară, asistență medicală, balneofiziokinetoterapie, laborator clinic sau ești medic rezident suntem convinși că vei găsi în pletora de activități pe care o propunem un subiect ce te va provoca și, implicit, captiva!

Eveniment științific organizat de Asociația Științifică a Studenților Mediciniști Brașoveni cu sprijinul Facultății de Medicină Brașov.

Conferințe

Conferințele din cadrul KronMed Congresul pentru Studenți și Tineri Medici sunt oportunitatea perfectă de a descoperi noile cuceriri din sfera medicală, alături de perspectivele și aplicabilitatea acestora. Totul în mediul online, live și interactiv!

Keynote-uri

Speakeri KronMed 2020 vin să vă împărtășească experiența acumulată pe scena medicală și își propun să vă captiveze prin temele abordate, să vă inspire să deveniți viitori participanți activi în remodelarea sistemului medical. Schimbările se întâmplă, iar acestea se întâmplă acum, descoperă care este viitorul domeniului medical, oportunitățile pe care acesta le rezervă și care sunt ariile în plin proces de dezvoltare și definire.

Workshopuri

Știm că nu există niciun congres reușit fără workshop-uri de excepție, așa că, cea de-a doua ediție a congresului KronMed vine cu propuneri inedite de workshop-uri ce, cu siguranță, îți vor stârni interesul! Desfășurarea online a workshop-urilor este este oportunitatea perfectă pentru a înțelege modalitatea prin care era digitală face accesibilă educația medicală și cum, prin studiu independent, alături de uneltele necesare, orizonturile studenților și tinerilor la început de drum sunt mai deschise ca niciodată.

Sesiunea de lucrări științifice este oportunitatea ideală de a prezenta în fața tuturor munca ta în domeniul științelor fundamentale, a cazurilor clinice sau chirurgicale. În același timp, este ocazia ideală de a cunoaște munca colegilor mediciniști și a te lasă inspirat de reușitele acestora! Sesiunile de prezentare a lucrărilor științifice sunt deschise tuturor și vă încurajăm să participați!

Lucrări științifice

Poți interacționa live sau poți să urmărești sesiunile!

Oricând vei vrea să vezi, din nou, sesiunea pe care ai îndrăgit-o cel mai mult, sau, poate să participi la evenimentul la acre nu ai apuct în timpul cogresgului, toate conferințele și Keynote-urile vor fi îngregistrate și disponibile pe site-ul nostru până la 07 Decembrie

Keep up  

with the news!

Thank you for subscribing

Înscrie-te la newsletter și fii printre primii care află noutățile pe care le pregătește KronMed 2020!

Introducerea adresei de email dumneavoastră reprezintă acordul pentru procesarea și stocarea datelor cu caracter personal, conform termenilor și condițiilor KronMed!

JOI

Check-in

14-18

Open Ceremony

17-17:30

Conferințe 

17:30- 20:00

Confer

VINERI

Check-in 

12-19

 

Workshop Day

Tururi Online 

Tur Virtual 

SÂMBĂTĂ

Conferințe 

10-14

Sesiune Lucrări Științifice 

10-12 

Sesiune Postere 

14-15 

Conferințe

15- 20

DUMINICĂ

Workshop 

10-14

 

Conferințe

10-14

 

Coffee-Break 

12-12:30 

 

Ceremonia de  decernarea  a premiilor  

14- 15

Cuvântul de încheire 

15- 15:30

Perioada de înregistrare

Taxe

KronMed 2020 se anunță un eveniment științific de excepție și suntem entuziasmați să deschidem formularul de înscrieri cât de curând!

 

Pentru participanții activi am pregătit un ghid special pentru a ajuta la o mai bună desfășurare a sesiunilor de prezentări științifice, acolo vei afla care sunt criteriile pe care lucrarea ta trebuie să le îndeplinească. În plus, odată cu apropierea datei congresului, vom posta o serie de sfaturi pe care te încurajăm să le urmezi în susținerea prezentării tale. 

 

Atât participanții activi, cât și cei pasivi au asigurată participarea la un workshop la alegere, cu posibilitatea de a opta pentru un al doilea cu plata unei taxe suplimentare. 

 

Pentru a fi printre primii care află când se dă startul înscrierilor pentru KronMed 2020 te invităm să te înscrii la Newsletter-ul nostru!

Am pregătit o serie de bilete Super Early Bird - 50 de bilete - ce vin cu o mică surpriză în Welcome Kit din partea echipei KronMed pentru a îți mulțumi pentru încrederea ta și interesul acordat evenimentului!

Acestea, alături de pachetele pentru participanții activi, devin accesibile nu mai târziu de data de 30 aprilie. 

Până la momentul deschiderii formularului de înscrieri avem în plan să te ținem la curent cu tot ce îți pregătim pentru ediția aceasta a KronMed, așa că nu uita să te abonezi la newsletter pentru a fi printre primii care fac cunoștință cu speakerii noștri și află surprizele acestei ediții! 

Odată deschis formularul de înregistrare vei putea să îți faci cont pe site-ul nostru și, odată cu activarea acestuia, vei avea acces la o secțiune dedicată membrilor, unde va urma în luna octombrie să îți alegi workshop-ul!

Participanții activi se bucură de o ofertă permanentă: taxa de participare pentru aceștia va fi în permanență aceeași.

Super Early Bird - 110 lei -
Early Bird - 135 lei -
Regular - 155 lei -
Late - 185 lei -
Participant Activities - 120 lei -
Beneficii Incluse

Make the

most of your stay!

Credeai că știi totul despre Brașov?

 

Dă-ne ocazia să îți conturăm o nouă imagine a orașului și fii gata să te lași inspirat de peisaje și locuri pe care cu siguranță nu le-ai mai vizitat! 

Walking tours - Sightseeing - Culinary Experience - Night Life - Accommodation