White on Transparent.png

Congresul KronMed, desfășurat online sau hibrid, promite o experiență de neuitat!

Anul acesta urmează să avem cea de-a doua ediție și ne propunem să fie una care să vă surprindă din toate punctele de vedere! ​ Programul științific al congresului de la poalele Tâmpei respectă o structură menită să îți faciliteze accesul către cât mai multe dintre evenimentele noastre: vineri este ziua în care au loc majoritatea workshop-urilor, ziua de sâmbătă este dedicată exclusiv conferințelor și prezentărilor științifice iar duminică avem atât workshop-uri cât și conferințe, alături de ceremonia de premiere a lucrărilor științifice.

Programul social KronMed vă vine în ajutor să descoperiți Brașovul! O să aveți parte de tururi ghidate virtuale ce vă vor purta către principalele atracții turistice! Astfel, aveți ocazia de a vizita orașul din inima munților, din confortul casei!

Congresul Național pentru Studenți și Tineri Medici KronMed 2020, desfășurat în mediul online, sparge barierele convenționalului și redefinește scena congreselor medicale din România! Echipa de organizare KronMed vede obstacolele drept oportunități de dezvoltare, de aceea, cea de-a doua ediție a congresului, ediție desfășurată online, este o provocare pe care am acceptat-o cu entuziasm!

Echipa de organizare KronMed

KronMed are loc în Brașov!

Congresul pentru Studenți și Tineri Medici are loc online! În același timp, luăm în considerare desfășurarea hibrid și permiterea accesului către o selecție de evenimente, această decizie va fi luată respectând contextul epidemiologic din luna Noiembrie!

48275317_425152904688710_360740555804429

KronMed 2018

Născut din dorința studenților mediciniști Brașoveni de a își pune amprenta pe harta congreselor cu tematică medicală din Romania și de a avea o manifestare științifică de amploare, KronMed și-a desfășurat prima ediție în perioada  22-25 Noiembrie 2018.

 

Viziunea noastră s-a materializat iar KronMed a reușit să întrunească un număr de 450 de participanți din toate colțurile țării.

 

Ghidați de același scop comun, echipa și voluntarii KronMed au invitat, pentru cele 27 de conferințe, actori importanți ai scenei medicale, care au reușit să ofere tinerilor studenți medici noi perspective de dezvoltare în domeniul medical.

 

Dedicarea și implicarea organizatorilor au fost elementele fundamentale care au stat la baza inițiativei noastre și ne-am dat timp să devenim mai eficienți, mai profesioniști.

 

Prima ediție a fost doar începutul iar KronMed își dorește,  anul acesta, să revină cu mai multe conferințe și workshop-uri de calitate și să vă inspire să aveți inițiativa să fiți parte din schimbare. KronMed, aspire to inspire!