Competiția de Postre

Sesiunea de prezentare a posterelor va avea loc pe 21 noiembrie, începând cu ora 11:00! 
Accesul în cadrul sesiunii se va face prin intermediul link-ului pe care îl vei primi pe e-mail începând cu data de 19 noiembrie. Ulterior, va trebui să te autentifici pe platforma Demio, spațiul online în care se desfășoară congresul de la poalele Tâmpei. 

Este important să menționăm că posterele vor fi deja încărcate în platformă. Nu uitați să vă asigurați că prezentarea nu depășește 7 minute, 2 minute fiind destinate întrebărilor din partea comisiei. 

Verificați și asigurați-vă că folosiți un dispozitiv care deține microfon și cameră web!


În cadrul acestei ediții a congresului KronMed, competiția de postere este structurată în două etape:

Prima etapă, în care comisia va analiza și puncta posterele, în funcție de o grilă de evaluare echilibrată și bine definită,care va fi disponibilă pentru voi la finalul sesiunii.


A doua etapă în care toți participanții, după ascultarea înregistrărilor audio a tuturor posterelor, își vor putea vota posterul favorit și, astfel, îi vor aduce un surplus de puncte. Punctajele aduse de către votul participanților activi vor fi 15, 10 și, respectiv, 5 puncte. 
 

Participanții actvi înscriși în competiția de postere vor primi link-u către vor primi pâna finalul zilei de 19 NOIEMBRIE link-ul de invitație către evenimentul în cadrul căruia vor avea rolul de prezentator și, inclusiv, control total asupra prezentării.

Giveaway Alert!

Pregătim un Giveaway asigurat de unul dintre sponsorii principali ai congresului KronMed, QCosmetice Coreene, ce pun la bătaie 3 seturi de îngrijire a atenului, în valoare totală de aproximativ 1.000 de lei. Pentru a te înscrie în cursa pentru unul dintre acestea tot ce trbuie să faci este să votezi posterul favorit.

Participanții activi care susțin postere nu vor putea vota posterul a căror autori sunt chiar ei, însă pot vota și, automat, vor fi înscriși la giveaway-ul organizat de sponsorul nostru, Q Cosmetice Coreene. Câștigătorii de la giveaway vor fi aleși prin random.org și vor fi anunțați în cadrul ceremoniei de încheiere a congresului.