CURSURI

 Te așteptăm în noiembrie 2021 în cadrul Congresului Național pentru Studenți și Tineri Medici KronMed, organizat în orașul de la poalele Tâmpei, Brașov. De la cursuri și seminarii ce au ca temă științele fundamentale, la cele chirurgicale sau ultimele achiziții în tehnologie medicală, scena Congresului KronMed va găzdui nume sonore în domeniul medical. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, nu uita să îți faci cont și să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

speakers recap2.png
Marius MOGA-2 111.png
Prof. Univ. Dr. Habil. Marius Alexandru MOGA

Decan al Facultății de Medicină din cadrul Universității Transilvania, Brașov, doctor în științe medicale, medic primar cu specializarea în obstetrică și ginecologie, șef de secție la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie "I.A. Sbârcea", precum și membru al American Biographical Institute - Research Board of Advisors, Prof. Univ. Dr. Habil. Marius Alexandru Moga este unul dintre medicii ale căror nume răsună pe scena medicală românească!

andrea-neculau-1280x720 (1).png
Conf. Dr Med. Andrea Elena NECULAU

Președinte al Asociației Medicilor de Familie din Brașov, medic primar cu specializarea în medicină de familie, doctor în științe medicale, prodecan al Facultății de Medicină, Universitatea Transilvania, director executiv al Direcției de Sănătate Publică Brașov, Conf.Dr. Med. Andrea Elena Neculau ne va introduce în cadrul prezentării sale în tainele și provocările pe care le presupune specializarea în medicina de familie și nu numai.

Prof. Dr. Med. Petru Iulian IFTENI

Medic primar cu specializarea în psihiatrie, șef de secție în cadrul Spitalului de Psihiatrie și Neurologie din Brașov, doctor în științe medicale, Prof. Univ. Dr. Med. Petru Ifteni ne va familiariza cu patologiile din sfera psihiatrică, patologii pe cât de neînțelese și de stigmatizate, încă, de către publicul larg, pe atât de fascinante! Psihiatria este o specializare deosebită, care se ocupă deopotrivă de creierul uman, de diferitele sale deficite de neurotransmițători și nu numai, dar și de ființa umană ca întreg, cu toate nevoile sale sociale, fizice, emoționale. Dacă îți dorești să afli mai multe, cu siguranță această conferință este potrivită pentru tine!

Petru Iulian Ifteni.png
Oana Falup Pecurariu.png
Conf. Dr. Med. Oana Falup PECURARIU

Conferențiar al Facultății de Medicină din Brașov, medic primar în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov, membră a Comitetului Internațional al Societății patologiilor infecțioase pediatrice, membră a Societății Europene al patologiilor infecțioase pediatrice și a Societății Europene de Microbiologie Clinică, Conf. Dr. Med. Oana Falup este pasionată de domeniul vast al infecțiilor respiratorii ale copiilor, în particular de cele date de pneumococ și Haemophilus influenzae, cât și patogeneza acestora, implicațiile clinice și prevenția lor prin vaccinare.

Dr. Ing. Mircea Hotoleanu.png
Dr. Ing. Mircea HOȚOLEANU

Dr. Ing. Mircea Hoțoleanu, doctor în inginerie și CEO Rofinntech 3D, va susține în cadrul congresului conferința intitulată: "Inteligența Artificială în Medicină: Aplicații, Implicații și Limitări".

Inteligența artificială în medicină poate fi caracterizată ca disciplina științifică care înglobează studii, proiecte și aplicații de cercetare ce urmăresc sprijinirea sarcinilor medicale prin soluții computerizate de cunoaștere și/sau date care, în cele din urmă, susțin și îmbunătățesc performanța actului medical.

Dr. med. ANDREEA CĂPÎLNA.png
Dr. Med. Andreea CĂPÎLNA

Dr. Med. Andreea Căpîlna, medic primar în boli infecțioase, specialitatea în epidemiologie, fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, consultant în cadrul OMS în domeniul prevenirii infectărilor cu SARS-CoV2 și Bursieră de Excelență a Societății Internaționale de Boli Infecțioase la Spitalul Cantonal din Geneva este unul dintre medicii care a luptat în permanență în prima linie împotriva virusului ce și-a pus amprenta în istorie și care a fost implicat activ permanent în coordonarea campaniilor de vaccinare!

Dr. med. ELENA MARTIN.png
Dr. Med. Elena MARTIN

Cu specializarea în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, speaker Restylane în România și European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery Fellow, Dr. Med. Elena Martin a urmat cursurile și stagiile de pregătire din cadrul Mayo Clinic și Cleveland Clinic, experiență ce i-a oferit o expunere deosebită către tehnici inovative în chirurgia plastică și estetică, urmând mai apoi și cursuri de perfecționare în Paris, Miami și Bruxelles!

Te-ai întrebat vreodată în ce constă în realitate chirurgia estetică și ce presupune chirurgia estetică minim invazivă? Dr. Med. Elena Martin ne va familiariza cu această specializare medicală prin susținerea unei conferințe captivante intitulată "Trendul în chirurgia estetică minim invazivă."