White on Transparent.png

8Nov.

Deadline

Rezervare Workshops

17 Nov.

Deadline

Încărcare materiale

Participant Activ

17Nov.

Selectare

Evenimente

Workshop-uri

Cum te pregătești pentru workshop? 

Te asiguri că ai o conexiune stabilă de internet și de un dispozitiv de tip ”desktop”;

Accesezi link-ul din inbox-ul mail-ului tău, trimis de echipa noastră. Îl poți căuta mai ușor după subiect, deoarece este titlul workshop-ului ales de către tine!

 

Să ai în vedere ca dispozitivul de pe care te conectezi să beneficieze de microfon și/sau webcam!

 

Pentru a asigura o conectivitate cât mai bună, vă sfătuim să folosiți FireFox pentru deschiderea linkului de invitație în cadrul workshop-ului!

 Cum îți alegi conferințele preferate? 

Este simplu!
Vizitezi pagina ’Rezervă Evenimente’, selectezi evenimentele la care dorești să te înscrii, te înregistrezi la eveniment, apoi vei primi link-ul de acces pe mail, alături de mesaje de reamintire cu 1 zi, 30 și 15 minute înainte de începerea evenimentului în cadrul căruia te-ai înscris (astfel ne asigurăm că ești, în permanență la un click distanță de evenimentul tău). 

Nu există un număr limită de conferințele și key note-uri în cadrul cărora te poți înscrie, singura limită este aceea de a participa în cadrul a minimum 3 evenimente tip conferință/ key-note/ prezentare orală/ prezentare postere pentru a primi certificatul de participare. 

Conferințe &

Key Note-uri

Lucrări

științifice

 Sesiunea destinată lucrărilor științifice are loc tot în mediul online și reprezintă prilejul excelent prin care tineri medici sau studenți mediciniști au ales să împărtășească altor colegi rezultatele cercetării lor.

 

Ești participant activ?

 

Te felicităm pentru interesul și dorința ta de a îți face cunoscută munca de cercetare și te invităm să accesezi pagina creată special pentru a răspunde întrebărilor tale și de a te pregăti înainte de momentul când vei susține lucrarea ta în fața comisiei de evaluare.

 

Ești participant pasiv, însă îți dorești să participi la sesiunea științifică?

 

Nimic mai simplu! Te poți înscrie în calitate de membru pasiv al sesiunilor de tip prezentare orală, accesând 'Rezervă Evenimente' și selectând sesiunea pe care dorești să o audiezi. 

Image by eberhard grossgasteiger

Welcome kit

virtual

Accesul la evenimente

 
Surprizele încă nu s-au încheiat, astfel încât te invităm să descoperi Welcome Kit-ul virtual pregătit de echipa de organizare a Congresului pentru Studenți și Tineri Medici KronMed! 

Acesta conține programul complet al evenimentului, alături de cartea de abstracte și oferte ale partenerilor și sponsorilor KronMed. De asemenea, toți participanții care au optat pentru taxa Late vor primi pe e-mail cupoanele pe care le-am adăugat welcome kit-ului fizic! 

Ne dorim să facem totul cât mai simplu pentru tine, astfel încât am trimis deja link-urile de acces la evenimentele pentru care ai optat la adresa de e-mail utilizată la înscrierea pe site-ul nostru!

Echipa noastră îți va trimite un reminder pentru fiecare eveniment, fie el workshop, conferință sau keynote, cu 1 zi, 30 de minute și 15 minute înainte de fiecare!

Competiția de postere

 Sesiunea de postere este unul dintre cele mai așteptate momente ale tuturor congreselor, întrucât ai ocazia de a interacționa direct cu participanții activi ce au decis că este momentul să își facă publică cercetarea și îți poți ajuta autorii favoriți să fie mai aproape de a câștiga!

KronMed 2020 va organiza o competiție de postere, structurată în două etape:

 

Prima etapă, în care o comisie va analiza și puncta posterele, în funcție de o grilă de evaluare echilibrată și bine definită,care va fi disponibilă susținătorilor posterelor la finalul sesiunii.

 

A doua etapă în care toți participanții, după ascultarea înregistrărilor audio a tuturor posterelor, își vor putea vota posterul favorit și, astfel, să îi aducă un surplus de puncte.

Astfel, vei putea să îți selectezi primele 3 postere favorite care te-au impresionat și vei avea, astfel, ocazia de a îi ajuta pe autorii favoriți să fie cu un pas mai aproape de a câștiga!

În plus, pregătim un Giveaway asigurat de unul dintre sponsorii principali ai congresului KronMed, QCosmetice Coreene, ce pun la bătaie 3 seturi de îngrijire a atenului, în valoare totală de aproximativ 1.000 de lei. Pentru a te înscrie în cursa pentru unul dintre acestea tot ce trbuie să faci este să votezi posterul favorit.