EDIȚII ANTERIOARE

Congresul Național pentru Studenți și Tineri Medici contribuie, an de an, la dezvoltarea viitoarei generații de medici prin oferirea unui program științific cuprinzător și în conformitate cu ultimele noutăți din domeniu. Ediția din anul 2021 marchează importanța achiziției continue de noi informații în domeniul medical, dar și impactul pandemiei cauzate de virusul SARS-CoV-2 asupra acestui proces.

2

0

2

0

Anul 2020 a reprezentat un moment marcant în modalitatea de desfășurare a Congresului KronMed, însă, prin perseverență, dorința de cunoaștere triumfă, iar speakeri naționali și internaționali au încântat prin prezența lor. În contextul unui an în care evenimentele planificate s-au postpus, Congresul Național KronMed se mândrește cu o ediție organizată cu succes în format integral on-line. Peste 95% dintre participanți s-au declarat mulțumiți și foarte mulțumiți.

2

0

2

1

Congresul Național KronMed reunește, începând cu 2018, studenți din toată țara, doritori să cunoască noile tendințe din domeniul medical într-un cadru aparte, la poalele Tâmpei. Cu fiecare ediție, Comitetul de Organizare al Congresului își ia angajamentul față de participanți să ofere o experiență unică, atât academică, cât și socială. Asociația Științifică a Studenților Mediciniști Brașoveni a fost înființată în anul 2010, iar prin elanul viitorilor medici contribuie în mod activ la o societate mai educată, mai responsabilă și mai sănătoasă. În momentul de față, cupola de activități a organizației noastre numără peste 30 de activități.

2

0

1

8