FAQs

Unul dintre scopurile noastre este să îți facem experiența cât mai frumoasă, iar această secțiune este dedicată celor mai frecvente întrebări. Nu ezita să folosești secțiunea de chat special destinată acestui tip de situații, iar unul dintre membrii echipei noastre îți va răspunde în cel mai scurt timp. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, nu uita să îți creezi cont și să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Cum îmi creez cont?


Nimic mai simplu. Mergi la secțiunea “Log In” și completează câmpurile existente cu datele tale, cu atenție sporită la corectitudinea acestora. Nu mai rămâne decât să accepți Termenii și condițiile KronMed 2021 și te vei putea înscrie în cel mai scurt timp. Nu uita să te abonezi la newsletter, astfel vei fi printre primii care află toate noutățile!
Cum mă pot înscrie?


Ne bucurăm că alegi să trăiești experiența KronMed 2021, iar în curând vom da startul înscrierilor! Înainte de a te înscrie și achita taxa aferentă participantului pasiv/ activ, trebuie să te asiguri că ai creat în prealabil un cont.
Cum mă asigur că înscrierea mea în cadrul KronMed a fost înregistrată?


Înscrierea în cadrul ediției 2021 a congresului KronMed presupune: 1.Te asiguri că ți-ai creat un cont. 2.După ce ai creat contul, te poți înscrie prin achitarea taxei de participare aferentă participantului activ/ pasiv. Mai multe detalii urmează în curând. 3.Ulterior înscrierii, vei primi în maximum trei zile lucrătoare confirmarea prin e-mail, din partea echipei de organizare a Congresului KronMed. Nu uita să te abonezi la newsletter și să ne urmărești pe Facebook și Instagram, așa vei fi primul care află când dăm startul!
Care sunt condițiile de acordare al certificatului de participare?


În funcție de tipul de participare pentru care decizi să optezi (participant activ/ pasiv), diploma de participare se acordă în urma îndeplinirii criteriilor de eligibilitate aferente celor două categorii. Mai multe detalii ai aici. Echipa de organizare a Congresului KronMed 2021 pregătește o ediție desfășurată în format fizic integral și te așteptăm să iei parte la un număr minim de 3 conferințe și 2 workshop-uri pentru a putea obține certificatul de participare.
Ce presupune a fi participant activ?


În mod specific, acest tip de participare implică a fi autor sau coautor al unei lucrări științifice sau poster acceptate. În cazul lucrărilor științifice, rezumatul va fi transmis doar de autor, care va fi și prezentatorul! Un participant activ poate fi autor al unei sigure lucrări și co-autor al unui număr de maximum două lucrări. Pe lângă activitățile științifice frecventate în mod obligatoriu în vederea obținerii diplomei, participantul activ va trebui să participe și la prezentările orale din cadrul sesiunii la care este programat. Te așteptăm!
Pot să schimb tipul de participare pentru care am optat inițial?


Da, este posibil. Dacă te afli în situația în care te-ai înscris ca și participant pasiv și dorești să devii participant activ, vei notifica echipa de organizare a Congresului KronMed prin intermediul unui e-mail în cel mai scurt timp. Mai mult, acest lucru este posibil doar în intervalul de timp alocat trimiterii abstractelor. În momentul în care acestă etapă s-a încheiat, te poți înregistra doar ca și participant pasiv.
Cum mă asigur că abstractul meu este redactat corespunzător?


Ne bucurăm că îți dorești să iei parte în mod activ la ediția din acest an a Congresului Național KronMed! În cadrul meniului principal, secțiunea “Participanți” , vei accesa “Participant Activ”: acolo vei găsi toate detaliile legate de modul de redactare, perioada de depunere a abstractelor și alte informații în legătură cu acestea. În curând vom reveni cu detalii, nu uita să îți creezi cont și să te înscrii la newsletter!
Care este modalitatea de selecție a abstractelor?


Modalitatea de selecție a abstractelor se face în conformitate cu “Ghidul de redactare al abstractelor”, care va fi pus la dispoziția participanților activi, în timp util, anterior perioadei de încărcare a acestora. Mai multe detalii poți găsi aici.
Când aflu dacă abstractul meu a fost acceptat?


Ulterior încheierii perioadei de depunere a abstractelor, acestea vor fi procesate și evaluate din punct de vedere al originalității, dar și al redactării, în conformitate cu “Ghidul de redactare al abstractelor”. Acest proces va dura până la 10 zile lucrătoare, iar în cazul în care lucrarea se află în situația majoritară de a fi acceptată, vei fi anunțat prin intermediul unui e-mail. În cazul în care există anumite aspecte incorecte, dar remediabile, te vom contacta în acest sens, prin intermediul unui e-mail. Toate lucrările științifice admise în cadrul celei de-a treia ediții a Congresului Național pentru Studenți și Tineri Medici KronMed 2021 vor fi anunțate simultan în cadrul secțiunii din meniul principal “Program”> “Lucrări științifice și Postere”.
Când va fi anunțat programul științific?


Echipa de Organizare a Congresului KronMed 2021 pregătește încă o ediție în care speakerii de renume și workshop-urile diversificate vor fi nelipsite. Pe parcursul perioadei de înscriere a participanților programul va fi actualizat constant, iar tu poți vizualiza ultimele noutăți în cadrul secțiunii “Program”>“Conferințe” sau “Workshop-uri”. Nu uita să te abonezi la newsletter și să ne dai follow pe Instagram și Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi vești și fiecare speaker de care te vei bucura în 25-28 noiembrie 2021!
Cum îmi voi rezerva locul la conferințe și workshop-uri?


În momentul în care înscrierea în cadrul ediției anului 2021 s-a încheiat, programul științific definitiv va fi postat în cadrul secțiunii “Program”>“Conferințe” și “Workshop-uri”. Rezervarea locului este un proces simplu, iar mai multe detalii în legătură cu aceasta vei primi în acea perioadă.
Pot participa ca și student în anul I?


Desigur! Congresul Național pentru Studenți și Tineri Medici reunește conferințe și workshop-uri adaptate necesităților tuturor tipurilor de participanți! Pentru tine am pregătit o ofertă specială, iar pentru a fi primul care află de ea, nu uita să te abonezi la newsletter și să ne dai follow pe Instagram și Facebook! Te așteptăm să ne fii alături în 2021!
Ce se întâmplă dacă, din punct de vedere al contextului epidemiologic, KronMed 2021 nu se poate desfășura on-site?


Nici o problemă! Echipa KronMed 2021, acceptă ca și în anul anterior, provocarea contextului epidemiologic în care ne aflăm. În acest sens, am creat o secțiune special destinată conduitei pe parcursul accesului la Congresul KronMed 2021, pe care o poți accesa aici. Dorința de cunoaștere triumfă, astfel că suntem pregătiți atât pentru un scenariu hibrid, cât și integral on-line. Nu lăsa posibilitatea de a-ți îmbogăți cunoștințele să fie afectată și crează un cont pe pagina noastră.