Prezentări Orale

Sesiunea de prezentare a lucrărilor științifice de tip prezentare orală se va desfășura online, pe 21 noiembrie. Lucrările au fost ordonate alfabetic și repartizate în cadrul sesiunii de dimineață și, respectiv, de după-amiază. Puteți accesa repartiția folosind butonul ” Programare sesiuni științifice”. 


Accesul în cadrul sesiunii se va face prin intermediul link-ului pe care îl vei primi pe e-mail începând cu data de 19 noiembrie. Ulterior, va trebui să te autentifici pe platforma Demio, spațiul online în care se desfășoară congresul de la poalele Tâmpei. 

Este important să menționăm că prezentările voastre vor fi deja încărcate în platformă, alături de celelalte materiale pe care ni le-ați trimis odată cu încărcarea lucrării. Nu uitați că timpul alocat prezentării este de 7 minute, iar 2 minute vor fi destinate întrebărilor din partea comisiei. 

Punctajul se va oferi în conformitate cu grila de evaluare a lucrării, care va fi disponibilă după finalizarea sesiunii. Nu vor putea fi acceptate contestații. 

Înainte de începerea sesiunii, verificați și asigurați-vă că folosiți un dispozitiv care deține microfon și cameră web! 

Participanții activi care susțin prezentări orale pot vota posterul favorit și, astfel, se vor înscrie pentru a câștiga unul din cele 3 premii oferite de către sponsorul nostru, QCosmeticeCoreene.