Chest Tube Insertion

Chest Tube Insertion

Sub îndrumarea dr. Osama Odat și în colaborare cu SSCR Brașov, workshop-ul "Chest Tube Insertion" își propune să introducă participanții în ABC-ului chirurgiei toracice. Deprinderile dobândite de participanți, în urma acestui workshop, sunt, printre altele și realizarea corectă a unei traheostomii. 
Dimensiunea practică a acestui workshop este, cu siguranță, o experiență ce nu permite a fi ratată, întrucât managementul căilor aeriene reprezintă un bagaj de informații teoretice, cât și de aptitudini practice ce trebuie cunoscut de către fiecare student la medicină, în parte. 

Durata: 4 ore

Număr maxim de participanți:10 participanți

Workshopul se va desfășura în colaborare cu SSCR Filiala Brașov, sub îndrumarea Dr. Med. Osama Odat.

Workshop-uri

Pentru noi, echipa de organizare KronMed, reușita unui congres este asigurată de calitatea și diversitatea  workshop-urilor pe care le oferă. Tocmai de aceea, cea de-a doua ediție a congresului KronMed vine cu propuneri inedite de workshop-uri ce îți vor stârni interesul, cu siguranță!

Toate sesiunile vor fi transmise live, iar termenul definitoriu al workshop-urilor KronMed va fi interactivitatea, fiind mai mult decât simple webinarii în cadrul cărora vei urmări discursul coordonatorului!

 

În cadrul fiecărui workshop va trebui să respecți îndrumările coordonatorului, interacționând în permanență cu acesta și cu toți ceilalți participanți. În plus, vei putea adresa întrebări și răspunde sondajelor de opinie lansate periodic în timpul evenimentului.

 

Fiecare sesiune te așteaptă cu o resursă impresionantă de materiale și programe ce te vor ajuta să simulezi experiența hands-on, pe toate acestea le vei putea găsi în secțiunea de 'Handouts', gata de a fi accesate. Așadar, workshop-urile KronMed sunt pregătite cu atenție, pentru a te ajuta să îți dezvolți noi abilități și cunoștințe din sfera medicală, chiar și în cadrul unui eveniment online!

Acestea fiind spuse, te invităm să arunci o privire peste primele workshop-uri anunțate la KronMed 2020!

 

La fel ca în cazul oricărui eveniment KronMed, workshop-urile vor fi înregistrate automat și disponibile pentru vizionare încă 15 zile de la data încheierii evenimentului.

Paramedics

Trauma evaluation and management for medical students

Trauma evaluation and management for medical students

Întrucât traumele reprezintă cea mai frecventă cauză de deces în lume, traumatologia, ramură a medicinei conexă atât cu medicina de urgență, cât și cu chirugia, reprezintă o direcție în medicină ce niciodată nu va înceta să provoace! 
Prin urmare, considerăm că orice tânăr student la medicină și viitor medic trebuie să stăpânească ABC-ul traumatoligiei, motiv pentru care KronMed 2020 a pregătit pentru participanții săi workshop-ul intitulat "Trauma evaluation and management for medical students", workshop în care participanții vor avea ocazia să învățe cum să managerieze, în "ora de aur", o situație în care victimile prezintă injurii multiple. 
Fără excepție, deprinderile pe care participanții le vor dobândi, în urma acestui workshop, sunt deprinderi pe care orice student la medicină trebuie să le asimileze în cariera sa academică. 

Durata: 4 ore

Număr maxim de participanți: 30- 35 participanți

Workshopul se va desfășura sub îndrumarea Dr. Med. Osama Odat.