DESCOPERĂ PLATFORMA DEMIO
 

KRONMED 2021

 

MAI MULT ACCES LA INFORMAȚIE, ÎN SIGURANȚĂ!

În data de 15 Noiembrie va fi postată forma finală de organizare a celei de-a treia ediții a Congresului Național pentru Studenți și Tineri Medici KronMed.

 

 

Congresul Național pentru Studenți și Tineri Medici KronMed se aliniază cerințelor actualului context epidemiologic și asigură participanților acces la informații de ultimă oră din domeniul medical, precum și posibilitatea de a dobândi deprinderi practice.

 

Astfel, pentru a limita răspândirea infecției cu virusul SARS-CoV-2, conform Hotărârii CNSU nr. 91/ 22.10.2021, dar și pentru a putea oferi participanților aceeași experiență academică, desfășurarea unei părți din programul științific în mediul on-line reprezintă o soluție ideală. 

În conformitate cu reglementările guvernamentale aprobate la momentul desfășurării, programul științific on-site va fi reprezentat de seminarii și competițiile de postere și prezentări orale. 

Am pregătit special pentru tine o broșură în care este prezentată platforma DEMIO:

 

 

Nu uita să ne urmărești pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu debutul perioadei de înscriere la programul științific pregătit!